KOMPLEKS BELA REKA

Dom se gradi od ljubavi i snova

Lokacija

Apartmani Bela Reka su našli svoje mesto u centralnom delu turističkog centra Bela Reka u podnožju Kopaonika, koji je dostupniji i pitomiji od samih vrhova. Kako se nalazi na idealnoj nadmorskoj visini od 1050 m, ovaj turistički centar, između ostalog i zbog svojih neverovatnih prirodnih lepota, predstavlja idealno mesto za porodični boravak, boravak sportista i dece –  kao i osoba sa zdravstvenim tegobama. Glavni ulaz u turistički centar i prilaz polaznoj stanici Gondole BrzećeMali Karaman je kroz pasaž samog objekta koji je orijentisan ka glavnoj saobraćajnici i autobuskom stajalištu, sa jedne strane i unutrašnjim delom centra i polaznom stanicom Gondole, sa druge strane. Povezanost stanice Gondole u jedinstven sistem žičara Kopaonika, omogućava skijašima koji borave u podnožju dostupnost svih ski- staza Kopaonika

mapa 2 novo srp

OBJEKAT BELA REKA

Dom se gradi od ljubavi i snova

Lamele

Kompleks Apartmani Bela Reka sastoji se od 3 lamele – A, B i C – u okviru kojih se nalazi 5.000 m2 stambenog prostora i 1.240 m2 poslovnog prostora.

PRIZEMLJE

Prizemlje objekta rezervisano je za raznovrstan i bogat sadržaj za odmor i relaksaciju. U poslovnom delu -planiran je: ulazni lobi sa recepcijom, centralni restoran, cafe bar, igraonica za decu, mini market, skijašnica sa ski servisom i ostalim pratećim sadržajima.

Poslovni prostor je u prizemnom delu sve tri lamele.

STAMBENI DEO

Stambeni deo obuhvata prostor od I-IV sprata sa ukupno 174 apartmana različitih struktura i veličina, od trokrevetnog – veličine 25 m2 do petokrevetnog apartmana sa 47 visoko kvalitetnih kvadratnih metara.

Lamela A

750 m2

Lamela B

1700 m2

Lamela C

2400 m2

OBJEKAT

Okružen bujnim zelenilom kompleks Apartmani Bela Reka nude prefinjen život u srcu planine Kopaonik.

Opšti izgled objekta sa 3 akcenta (kule) asocira na narodnu arhitekturu ovog kraja. Razigrane krovne ravni sa badžama i kulama – asociraju na okolne predele i doprinose potpunom uklapanju objekta sa terenom. Objekat ima tri odvojena ulaza, okrenuta ka glavnoj prilaznoj saobracajnici.

Odmah iza samog kompleksa Apartmani Bela Reka nalazi se polazna stanica Gondole Bela RekaMali Karaman koja omogućava vrlo brz, kvalitetan i udoban prevoz skijaša od Brzeća do vrha Kopaonika – kao i istoimena skijaška staza u dužini od 3.150 m do kojih se stiže prolaskom kroz pasaž samog objekta.

GALERIJA

Prijava za
kontakt

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u kompleksu Apartmani Bela Reka ostavite nam Vaše podatke i naš prodajni tim će Vas odmah kontaktirati.

Radno vreme:

Pon – Petak     09 – 16h
Subota             09 – 15h