Apartmani Bela Reka - Brzece, Kopaonik  


    Apartmani Bela Reka su potpuno nov i sveobuhvatan koncept apartmana na našem tržištu koji, pred toga što se nalazi u strogom centru turističkog centra, teži da na jednom mestu obuhvati sve one sadržaje koji su neophodni savremenom čoveku kao što su: centralni restoran, cafe bar, konferencijska sala, igraonica za decu, mini market, ski servis, welness centar, rent-a-car i ostali prateći sadržaji. Preko puta samog objekta, smešteni su medicinska ambulanta, ispostava pošte kao i policijske stanice.

   Za ljubitelje sportsko rekreativnih aktivnosti, u samom turističkom centru Brzeće nalaze se kako otvoreni tako i zatvoreni tereni za košarku, rukomet, odbojku i mali fudbal, tereni za tenis, teretane i ostalo.

   Tu su i izleti planinskom biciklom, škole jahanja, engleskog jezika, raznovrsni programi za decu, kao i programi za mršavljenje i sticanje kondicije, a brojni sportski tereni idealni su za pripreme sportskih ekipa. Zbog velike razuđenosti reljefa Kopaonik pruža idealne uslove za paraglajding.

 
Okruženje
 
  Apartmani Bela Reka - Brzece, Kopaonik Prateći sadržaj
  www.apartmani-kopaonik.com         katalog    press www.biroing.com  
Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net