Apartmani Bela Reka - Brzece, Kopaonik  


    Apartmani Bela Reka su našli svoje mesto u podnožju Kopaonika u istoimenom turističkom centru Bela Reka – Brzeće, koje je sve dostupnije i pitomije od samih vrhova. Kako se nalazi na idealnoj nadmorskoj visini od 1050 m, ovaj turistički centar, između ostalog i zbog svojih neverovatnih prirodnih lepota, predstavlja idealno mesto za porodičan boravak, boravak sportista i dece kao i osobama sa zdravstvenim tegobama.
   Sam objekat lociran je u centralnom delu turističkog centra, celom svojom dužinom prati glavnu saobraćajnicu Brzeće-Blaževo u dužini od 120 m'. Glavni ulaz u središte turističkog centra je kroz pasaž samog objekta, a odmah iza ulaza na udaljenosti od 20 m' nalazi se polazna stanica žičare Bela Reka, kao i istoimena skijaška staza u dužini od 3.150 m. Povezanost žičare Bela Reka u jedinstven sistem žičara Kopaonika omogućava skijašima koji borave u podnožju dostupnost svih ski staza Kopaonika. Prema master planu Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj predviđa se početak izgradnje moderne Gondolske žičare, na postojećoj trasi žičare Bela Reka, koja bi omogućila vrlo brz, kvalitetan i udoban prevoz više skijaša od Brzeća do vrha Kopaonika.

 


Objekat Apartmani Bela Reka čine kompleks koji predstavlja celinu i posetiocima pruža kompletan užitak kako vizuelno tako i velikom ponudom sadržaja.

Sama lokacija objekta je izabrana zbog :
- centralnog položaja
- neverovatnih prirodnih lepota
- veličanstvenih pogleda iz Apartmana
- pozicije polazne stanice žičare Bela Reka,   odn. budućom stanicom Gondole
- odličnom prilazu glavnom putu sa   autobuskim stajalištem i ostalim   sadržajima
- sigurnim investicionim potencijalom

Kop
 
  Apartmani Bela Reka - Brzece, Kopaonik Lokacija
  www.apartmani-kopaonik.com         katalog    press www.biroing.com  
Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net