Apartmani Bela Reka - Brzece, Kopaonik  


    Apartmani Bela Reka donose nov pristup organizaciji stanova u smislu racionalizacije korišćenja prostora, funkcionalnosti, završne obrade i opremljenosti. Zavrsnoj obradi apartmana biće posvećena posebna pažnja, kako pri izboru materijala, tako i kontroli kvaliteta radova pri njihovoj ugradnji. Pažljivo isprojektovan raspored prostorija pruža, svakom apartmanu, puno otvorenog prostora bogatog prirodnim svetlom, kao i pogledom na široku panoramu prelepih planinskih predela.
   Svi apartmani su opremljeni parketom I klase, sigurnosnim ulaznim vratima sa sigurnosnom bravom i kvalitetnim okovom, unutrašnjom stolarijom sa medijapan oblogama bojenih poliuretanom, uvoznom fasadnom stolarijom u dezenu prirodnog drveta. U kupatilima je ugrađena savremena uvozna sanitarija i keramika, dok su kuhinje opremljene kuhinjskim elementima, kao i svim potrebnim aparatima i uređajima.
   Prostor apartmana je racionalno iskoriscen tako da svaki Apartman ima dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, predprostor i kupatilo. Kod nekih Apartmana se u sadržaju nalaze jos jedna ili dve spavaće sobe i terasa.

» Baza apartmana

» Spisak apartmana
 
Baza apartmana
Baza apartmana
Tipovi apartmana
Tipovi apartmana
  Apartmani Bela Reka - Brzece, Kopaonik Apartmani
  www.apartmani-kopaonik.com         katalog    press www.biroing.com  
Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net